Low Cost Hosting | Free Web Space | Dedicated Hosting | Windows Hosting | FrontPage Web Hosting | Business Hosting
cheap web hosting
Search the Web

PUSAT KEBAHAGIAAN REMAJA & WANITA

[ Yahya Minda Creative Services ]
001044808-T

Kami bersedia membantu remaja, gadis atau wanita yang mengalami masalah peribadi, walau agak sulit, serius dan terlalu peribadi. Bantuan yang bakal kami berikan adalah dalam bentuk motivasi-kaunseling, pemulihan, rawatan, perlindungan dan penjagaan (bergantung kepada permasalaha yang di hadapi).

 Di antara permasalahan yang biasa kami Bantu adalah seperti berikut:-

  1. MASALAH AKIBAT GEJALA SOSIAL ATAU PERGAULAN BEBAS ; Terlanjur dan hamil diluar nikah, teman lelaki tidak setia, ada wanita lain. Terlibat denga suami orang atau cinta tiga segi.
  2. MASALAH SOSIAL MELIBATKAN PENDERAAN, PENDERAAN MENTAL, SEKSUAL DAN LAIN-LAIN: Di dera pasangan sama ada tunang, kekasih atau suami, suami/pasangan tidak bertanggungjawab, terlibat dalam jenayah dan sebagainya.
  3. GADIS ATAU WANITA YANG TAKUT MENDIRIKAN RUMAHTANGGA : Disebabkan peristiwa hitam sama ada menjadi mangsa rogol atau pernah telanjur dengan lelaki atau salah-laku seksual diluar tabii.
  4. SUKAR MENEMUI PASANGAN HIDUP YANG SESUAI : Sering gagal bercinta, lewat jodoh atau tidak ketemu jodoh sedangkan usia semakin meningkat.
  5. MENGALAMI GANGGUAN EMOSI : Tekanan perasaan, kelukaan/kekecewaan dan mengalami gagguan jiwa (yang tidak serius) mengalami perasaan atau keinginan seks yang luar biasa sama ada cinta sejenis atau hubungan luar tabii.

Insya’Allah, apa sahaja masalah anda, kami akan Bantu. Perkhidmatan kami 24 jam. Kami boleh dihubungi bila-bila masa. Sila buat temujanji.

 HUBUNGI KAMI SEKARANG:-

PUSAT KEBAHAGIAAN REMAJA & WANITA
No.19, Jln SG 5/4, Tmn Seri Gombak
68100 Bt Caves, Selangor.
Tel: 03-61857736 Fax: 03-61881167 H/P: 013-3384868

http://groups.yahoo.com/group/Motivasi_Cinta_Minda@yahoogroups.com
m_kaunseling@hotmail.com

SILA EDARKAN MAKLUMAT INI KEPADA TEMAN-TEMAN ANDA ATAU SESIAP SAHAJA, MUNGKIN ADA AKAN MENYUMBANG SESUATU UNTUK KEBAHAGIAAN DAN KESEJAHTERAAN ORANG LAIN. SEMUGA USAHA ANDA DIRAHMATI ALLAH.